72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

Ansvarsfraskrivelse

LED-Guide er en digital måde at finde passende LED lygter til et bestemt traktormærke og model, og derfor giver LED-Guide kun forslag. Den viser ikke alle valg af lygter i deres korrekte størrelse, form og farve. Antallet og placeringen af LED lygter kan variere. Den viser muligheder og er lavet til at visualisere de mulige lygter, der er monteret på traktoren. De CRAWER-produkter, der foreslås i konfiguratoren, kan være udsolgt, men vores kundeservice kan hjælpe med at finde alternative løsninger. For nogle lygter er der brug for yderligere stik og kabler, de er muligvis ikke angivet, men er stadig nødvendige. Det kan være muligt at få yderligere information hvis man går til produktisiden for produktet. Ved montering af flere lygter på én position, end traktoren oprindeligt havde installeret, anbefales det at konsultere med en autouriseret montør.

 

CRAWER udvikler løbende sit produktsortiment og stræber efter den højest mulige nøjagtighed i LED-Guide, for at afspejle de løbende forbedringer. Billeder, produkter og priser kan ændres uden varsel; Konfigurationen kan i dag kan afvige lidt fra morgendagens konfiguration for den samme model. Produkter, der indeholder tilbud og oplysninger, kan udvides, ændres eller fjernes helt eller delvist af Agroled.dk uden særskilt meddelelse. Ændringer og fejl undtaget. Når konfigurationen er færdig, er det nødvendigt at kontrollere de foreslåede lygter, spredevinkel og beløb, inden ordren afsluttes, da transportomkostninger til returnering ikke dækkes af Agroled.dk.

 

3D-traktoren i LED-Guide bruges til at illustrere og visualisere produkter eller udvalgte muligheder. Desuden kan de viste farver afvige fra det faktiske produkt. LED-Guide viser kun et udvalg af hele produktsortimentet. For et komplet sortiment anbefales det at se på produktkategorierne på forsiden.

 

LED-Guide påtager sig intet juridisk ansvar for nøjagtigheden af oplysningerne i LED-Guide til traktorer. Agroled.dk påtager sig intet ansvar for aktualiteten, korrektheden, fuldstændigheden eller kvaliteten af de leverede oplysninger. Alle tilbud er uforpligtende. Ophavsret til ethvert materiale tilhører Agroled.dk. Enhver gengivelse eller brug af grafiske gengivelser, lyde eller tekster i andre elektroniske eller trykte publikationer uden Agroled.dk’s tilladelse er forbudt.

 

Hvis du har spørgsmål om køb af vores produkter, bedes du kontakte vores kundeservice via e-mail, telefon, eller sociale medier.

 

Alle rettigheder og informationer vedrørende disse oplysninger om LED-Guide tilhører Agroled.dk og CRAWER.

 

Kopiering, distribution og enhver anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Agroled.dk, undtagen og kun i det omfang, der er fastsat i bestemmelser gældene om ophavsrettigheder, medmindre andet er angivet.

 

betterstack-monitoring