Grundet sygdom er kundeservice lukket idag.
Vi bruger cookies til at forbedre brugen af hjemmesiden og for at give brugerne den bedst mulige service. Klik her for mere information. Ok, tak!

LED Sprøjtebelysning

 • Crawer LED arbejdslampe til marksprøjte blå dysebelysning 45 Watt

  5.00 out of 5

  GENERELLE EGENSKABER

  Med en bom længde på op til 50 meter kræves kun 2 LED arbejdslamper.

  • 45 watt
  • Lysfarve: blå
  • Vandtæt (IP67)
  • EMC radiointerferens undertrykt
  • Tilslutning: DEUTSCH DT2p
  739,95 DKK

  inkl. 25% Moms

  plus forsendelse og håndtering

  Leveringstid: 2-4 Arbejdsdage

 • Crawer LED arbejdslampe til marksprøjte blå dysebelysning 45 Watt 2 stk

  5.00 out of 5

   

  Med en bom længde på op til 50 meter kræves kun 2 LED arbejdslamper.

  • 45 watt
  • Lysfarve: blå
  • Vandtæt (IP67)
  • EMC radiointerferens undertrykt
  1.369,95 DKK1.479,90 DKK

  inkl. 25% Moms

  plus forsendelse og håndtering

  Leveringstid: 2-4 Arbejdsdage

LED sprøjtebelysning til trailersprøjter / selvkørende sprøjter fra AgroLED.dk

Bedre at se og ses med LED lys.

Især under dårlige vejrforhold og mørke aftener i efteråret og vinteren, er arbejdet i marken vanskeliggjort af dårligt lys. At arbejde i mørke er ikke længere et problem med AgroLED LED-belysning. Natsprøjtning er nu muligt, når det er godt oplyst. Med vores LED-lamper kan du se lige så godt som i klart dagslys.

Vi har lys til trailersprøjte og til selvkørende sprøjter.

LED-belysning er på fremskridt inden for landbrug og skovbrug, nutidens LED-arbejdslamper, baglygter og projektører er for eksempel blevet prøvet og testet og er også interessante med hensyn til pris. Mange landmænd er overbeviste om fordelene ved Led-lamper.

Vi har lamper til landbrug og skovbrugskøretøjer. Takket være vores regelmæssige kvalitetskontrol, kan vi garantere levering af LED arbejdslamper til marksprøjter af høj kvalitet.

Konverter sprøjte til LED belysning? Så er du på det rigtige sted hos AgroLED ✅ Produkter af høj kvalitet ✅ Til rimelige priser ✅ Sikker betaling ✅ Personlig service ✅ Mere end 350 varer

💡 Hvorfor vælge LED-sprøjtebelysning fra AgroLED?

Det kompakte lys i farven blå, giver optimal belysning af sprøjteområdet. LED-lamperne belyser sprøjte billedet med kun 2 lamper jævnt og godt. Der skal kun bruges 2 lamper til at belyse en sprøjtebom på op til 50 meter. Derudover er vores sprøjtebelysning meget holdbare og har en længere levetid hvis man sammenligner med en halogenbelysning. En anden fordel er den høje vandtæthed i henhold til IP67-standarden.

💡 Hvad koster fragt og hvor lang tid tager levering af LED-sprøjtebelysning?

Bestiller du din LED-sprøjtebelysning på hverdage inden kl. 12, sendes din pakke samme dag. Levering af din ordre tager 2-4 hverdage. Levering er gratis fra en ordreværdi over 750 kr. og med en lavere ordreværdi er forsendelsesomkostningerne 60 kr.

💡Hvilke LED-arbejdslamper kan jeg bestille?

AgroLED har et bredt sortiment af LED-arbejdslamper af høj kvalitet. Vores arbejdslys fås i forskellige former og størrelser samt forskellige lumen og spændinger. Disse LED arbejdslamper bruges blandt andet til landbrugskøretøjer og lastbiler. Når vi taler om arbejdslamper til traktorer af forskellige mærker, lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde LED-arbejdslamper, der matcher originalen. Dette betyder, at hvis du vælger Crawer-mærket passer dimensionerne og tilslutning de originale arbejdslamper. Dette muliggør enkel og ukompliceret installation via Plug & Play. Oplev hele spektret af arbejdslys på vores hjemmeside. Vores kundeserviceteam hjælper dig gerne med at vælge den rigtige belysning.