Ønsker du at udstyre din Fendt med LED i taget? Pakken består af både to arbejdslamper og to lamper med nær/fjernlys til indbygning
Vi bruger cookies til at forbedre brugen af hjemmesiden og for at give brugerne den bedst mulige service. Klik her for mere information. Ok, tak!

Leveringsoplysninger

Vi leverer hovedsageligt inden for Danmark. Yderligere leveringsområder kan findes i bunden af ​​siden

Forsendelse inden for Danmark

For levering inden for Danmark opkræver vi 60 DKK pr. Ordre. Fra en ordreværdi på 750 DKK leverer vi gratis i Danmark. Forsendelses leverandøren er DHL. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 2-4 arbejdsdage. (forudsat at der er modtaget betaling)

Forsendelsesomkostninger til Østrig

Ved levering til Østrig opkræver vi 150 DKK. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 3-4 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling)

Returomkostninger

Hvis du udøver din fortrydelsesret, bærer du de direkte omkostninger ved returnering af de varer, der kan sendes med pakker. Du bærer også omkostningerne ved returnering af varer, der ikke kan sendes med pakker. Omkostningerne anslås til maksimalt 450,00 DKK.

Leveringstid

Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 1-5 arbejdsdage til Danmark

Andre forsendelsesområder

Polen
Ved levering til Polen opkræver vi 150 DKK pr. Ordre. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 6-7 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling).

Luxemburg
For levering til Luxembourg opkræver vi 150 DKK pr. Ordre. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 6-7 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling).

Finland
Ved levering til Finland opkræver vi 195 DKK pr. Ordre. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 6-7 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling).

Italien
Ved levering til Italien opkræver vi 195 DKK pr. Ordre. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 6-7 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling).

Frankrig
Ved levering til Frankrig opkræver vi 150 DKK pr. Ordre. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 6-7 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling).

Spanien
Ved levering til Spanien opkræver vi 195 DKK pr. Ordre. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 6-7 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling).

Ungarn
Ved levering til Ungarn opkræver vi 195 DKK pr. Ordre. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 6-7 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling).

Sverige
Ved levering til Sverige opkræver vi 195 DKK pr ordre. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage. Leveringstiden er ca. 6-7 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling).

Rumænien
Ved levering til Rumænien opkræver vi 195 DKK pr. Ordre. Bemærk, at der ikke er levering på søndage og helligdage.Leveringstiden er ca. 6-7 arbejdsdage. Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varerne samme dag (forudsat at der er modtaget betaling).