Bestiller du inden kl. 12.00 bliver ordren sendt samme dag. I forbindelse med COVID-19 er der i øjeblikket forsinkelser med fragten.

Behandling af afgrøder om aftenen og fordelene ved LED-dyse belysning.

Vi bruger cookies til at forbedre brugen af hjemmesiden og for at give brugerne den bedst mulige service. Klik her for mere information. Ok, tak!

Du har måske også bemærket, at flere og flere landmænd vælger at behandle deres afgrøder om aftenen. Men hvorfor sprøjte om aftenen, når du kan gøre det om dagen? I modsætning til almindelig opfattelse gør landmænd det ikke, fordi det er forbudt, eller fordi de frygter kontrol, men fordi det er en effektiv, naturlig og miljøvenlig sprøjtemetode.

Fordele:

  • Mindre vind og dermed mindre afdrift
  • Højere fugtighed
  • Nogle skadedyr, såsom larver, er mere aktive om natten
  • Ingen fordampning på grund af stærkt sollys
  • Lavere bladtemperatur og dermed bedre absorption af pesticidet
  • For høje temperaturer om dagen gør, at midlerne nedbrydes hurtigt
  • Let dug fremmer midlernes effektivitet og mængden af ​​vand kan reduceres.
  • Mindre risiko for at ramme bier.

Hvorfor skal du bruge blå belysning til marksprøjtens dyser?

Crawer har produceret en ny type dyse belysning med LED’er specielt til sprøjtearbejdet om aftenen. Disse LED-spotlights har en kompakt, blå lysstråle med en strålevinkel på <1 grad. Det medfølgende LED-lyset belyser sprøjtemønsteret jævnt og godt med 2 lamper, så kun 2 LED-spotlights er nødvendig til en bom på maksimalt 50 meter. Ved at fokusere den blå stråle på sprøjtemønsteret kan føreren se nøjagtigt, om alle dyserne stadig er intakte og ikke har nogen fejl. På denne måde sprøjtes den korrekte mængder pesticider altid på afgrøderne.

Hver LED-spotlight har 9 individuelle LED’er med hver 5 watt. Særligt bemærkelsesværdigt er den høje vandtæthed i henhold til IP67-standarden, hvilket er særlig vigtigt når lygterne placeres tæt på dyserne. Vi leverer også et vandtæt stik, der garanterer en sikker forbindelse af LED-lygterne. Ligesom alle andre Crawer lygter er denne radiointerferens undertrykt og har CISPR klasse 4.

Du kan finde mere information om vores dyse belysning her.