72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

Behandling af afgrøder om aftenen og fordelene ved LED-dyse belysning

Du har måske også bemærket, at flere og flere landmænd vælger at behandle deres afgrøder om aftenen. Men hvorfor sprøjte om aftenen, når du kan gøre det om dagen? I modsætning til almindelig opfattelse gør landmænd det ikke, fordi det er forbudt, eller fordi de frygter kontrol, men fordi det er en effektiv, naturlig og miljøvenlig sprøjtemetode.

Fordele:

  • Mindre vind og dermed mindre afdrift
  • Højere fugtighed
  • Nogle skadedyr, såsom larver, er mere aktive om natten
  • Ingen fordampning på grund af stærkt sollys
  • Lavere bladtemperatur og dermed bedre absorption af pesticidet
  • For høje temperaturer om dagen gør, at midlerne nedbrydes hurtigt
  • Let dug fremmer midlernes effektivitet og mængden af ​​vand kan reduceres.
  • Mindre risiko for at ramme bier.

Hvorfor skal du bruge blå belysning til marksprøjtens dyser?

CRAWER har produceret en ny type dyse belysning med LED’er specielt til sprøjtearbejdet om aftenen. Disse LED-spotlights har en kompakt, blå lysstråle med en strålevinkel på <1 grad. Det medfølgende LED-lyset belyser sprøjtemønsteret jævnt og godt med 2 lamper, så kun 2 LED-spotlights er nødvendig til en bom på maksimalt 50 meter. Ved at fokusere den blå stråle på sprøjtemønsteret kan føreren se nøjagtigt, om alle dyserne stadig er intakte og ikke har nogen fejl. På denne måde sprøjtes den korrekte mængder pesticider altid på afgrøderne.

Hver LED-spotlight har 9 individuelle LED’er med hver 5 watt. Særligt bemærkelsesværdigt er den høje vandtæthed i henhold til IP67-standarden, hvilket er særlig vigtigt når lygterne placeres tæt på dyserne. Vi leverer også et vandtæt stik, der garanterer en sikker forbindelse af LED-lygterne. Ligesom alle andre CRAWER lygter er denne radiointerferens undertrykt og har CISPR klasse 4.

Se vores CRAWER LED arbejdslampe til marksprøjte blå dysebelysning via linket. 

Find LED belysning hos AgroLED

Uanset om du skal bruge nyt lys til traktoren, traileren værkstedet eller stalden, så har vi hos AgroLED præcis det lys du står og mangler. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af eksempelvis LED forlygter og LED baglygter, LED markeringslys og positionslys eller LED armatur til værkstedet eller garagen.

betterstack-monitoring