72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

CRAWER – LED-lys af høj kvalitet til landbrugssektoren

CRAWER er et ungt, hollandsk firma, der blev grundlagt i 2016. Mærket blev lanceret af et yngre par med både en landbrugsmæssig og teknisk baggrund. For 5 år siden, arbejdede en af grundlæggerne i R & D-afdelingen i et hollandsk firma, der fremstiller lysarmaturer. I denne periode begyndte han dog at savne landbruget, hvorefter han valgte at sige sit job op og tage tilbage på familie landbruget.

Som traktorentusiast var der lyst til at skifte halogen arbejdslysene på egen traktor til LED-arbejdslys, der lignede præcis de samme som de originale lamper. Efter en simpelt søgning viste det sig, at disse lamper var svære at finde og var næsten ikke tilgængelige nogle steder. På grund af en kombination af de dårlige markedspriser på gården og manglen på rigtige arbejdslys i landbrugssektoren blev det besluttet at gå ind på dette marked og producere efter deres egen indsigt.

Målet var at gøre det helt anderledes end de store kendte mærker. Disse mærker producerer hovedsageligt til producenter af landbrugs- og arbejdskøretøjer. Fordi ejerne af CRAWER tilhører målgruppen selv, ved de, hvordan de skal opfylde forbrugernes ønsker og behov. Under udviklingen lægges der stor vægt på følgende aspekter:

  • Kvalitet og levetid
  • Udseende
  • Lysudgang og -distribution
  • Installationsvenlighed
  • Pris

Kvaliteten bestemmes af komponenter som LED-chips, printkortet, materialer og køling. Ved omhyggeligt at sammensætte disse kan en længere levetid garanteres. Et af de vigtigste aspekter, der bestemmer levetiden, er temperaturen. Dette kontrolleres godt gennem udholdenhedstest. De lys tekniske egenskaber ved forskellige arbejdslamper og forlygter fra CRAWER er også patenteret, hvilket betyder, at belysningen ikke kan kopieres.

Udseendet bestemmes af arbejdslampens form og valget af forskellige typer materialer. For eksempel kan lys styres med en linse, men også med spejloptik. Linseoptik bruges ofte til at erstatte halogenarbejdslys, der har klart glas.

Lys output bestemmes af kapaciteten (watt), LED-chips og interne tab. Ved at gøre køleribberne så store som muligt får du en større køleoverflade, og du kan bringe mere kapacitet til LED-chipsene, hvilket resulterer i mere lys.

Installationsvenlighed er et meget vigtigt aspekt. Folk vil gerne kunne udskifte en arbejdslampe hurtigt og uden for mange værktøjer. CRAWER forsøger at forsyne lampen med et identisk stik eller tilbyder et adapterkabel, så stikket stadig passer. De forsøger også at holde beslagets bredde og position den samme, så LED-arbejdslampen passer på beslaget på den originale halogenarbejdslampe. Dette gør udskiftning af en arbejdslampe kun til et to minutters job.

Hos CRAWER er priserne baseret på en mellemstation.  Det betyder, at arbejdslyset går fra producenten til kun én forhandler og derefter direkte til forbrugeren. Dette holder prisen fair, og linjen mellem kunden og CRAWER forbliver kort. En producent, der står tæt på sine kunder, ved bedre, hvordan man skal reagere på spørgsmål og problemer.

Størstedelen af CRAWERs LED-arbejdslamper bruges på reserverdelsmarkedet. Disse arbejdslamper erstatter halogenarbejdslys, der er fabriksmonteret på køretøjet eller maskinen.

Siden virksomheden blev opstartet, har CRAWER i stigende grad udvidet sit produktsortiment med nye modeller.  Alle er designet med køretøjet i tankerne hver gang. Tag CR-1019 for eksempel:  Efter lanceringen af denne LED arbejdslampe blev LED-pakker blev tilgængelige for Claas og Fendt traktorer. De har en overkommelige pris og afgav  mere lys end den originale fabriks LED-pakke. Titusinder af disse arbejdslamper er blevet solgt over hele verden, hvilket har resulteret i entusiastiske kunder!

CR-1019

Hvert design starter med en idé. Nogle gange er denne idé ikke den løsning, der resulterer i mest lys. Se for eksempel på CR-3020. Denne forlygte kendes fra de mange Fendt Vario modeller. CRAWER er flere gange blevet kontaktet af kunder, der beder om en LED-løsning til disse forlygter. Målet var at udvikle en forlygte, der er godkendt til offentlige veje (med E-mærke og derfor et perfekt lysbillede), men den skulle også se godt ud. Forlygten er trods alt en definerende del af traktorens udseende.

Med denne lampe er der valgt en spejloptik i stedet for en linseoptik. Ved brug af linseoptik ville forbrugeren sandsynligvis have haft lidt mere lys, men udseendet ville ikke have været så elegant som det er nu. Denne spejloptik er kombineret med en neonhvid ring som kørelys (og med E-mærkning) og et specielt CAN-bus kabelsæt. Dette kan omgå traktorens system, så lampen skifter korrekt fra nær- til fjernlys og tilbage.

CR-3020

Ud over LED-belysning til køretøjer fra landbrugsmarkedet begyndte CRAWER i 2018 også at fokusere på at producere belysning til værksteder, stalde og andre bygninger. Dette omfatter UFO-lamper og lineære amature. Denne kategori af lamper blev skabt, fordi vi blev opmærksomme på, at mange kunder ikke vidste, hvad de skulle købe. En masse billig belysning importeres fra Kina, hvor komponenter grupperes sammen baseret på pris. Dette giver ofte en flot lampe med en lav levetid.

CRAWER har sammensat produkter efter de samme kerneværdier, som de sammensætter arbejdslysene til traktorer med. God kvalitet til en rimelig pris.

LED-chipsene, der bruges her, er ikke de nyeste og mest moderne, men de har bevist kvalitet med en god lysudgang, men lampen har stadig en fornufig pris. Brug af de nyeste LED-chips kan fordoble lampens pris uden at forbedre lysudgangen.

Udvidelsen af produktsortimentet vil fortsætte i de kommende år. For eksempel arbejdes der på forskellige LED-forlygter og markeringslamper. Dette er kun for at følge denne mission:

“Vi vil være de første til at have den bedst egnede løsning til alle køretøjer i og omkring landbrugssektoren til at erstatte al belysning med LED-belysning”.

CRAWER er stolt over, at mærket nu er aktivt repræsenteret af lokale distributører i 10 europæiske lande. Dette, i kombination med den hurtige vækst i de sidste seks år, indikerer, at lidenskaben stadig er til stede for at videreudvikle virksomheden som specialist inden for LED-teknologiske løsninger til landbrugssektoren.

betterstack-monitoring