72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

CRAWER Lighting Technology introducerer universel forlygteenhed

CRAWER har netop lanceret en universel forlygteenhed. Denne type forlygte er almindeligt kendt som en halogenversion på selvkørende køretøjer såsom gravemaskiner, teleskoplæssere, landbrugsmaskiner osv.

CRAWER-forlygteenheden er udstyret med 4 funktioner, som er nærlys, fjernlys, positionslys og blinklys. Find vores CRAWER forlygtesæt med blinklys her på www.agroled.dk.

Udviklingen af denne nye forlygte startede allerede i 2020. Målet var at lave en mere bæredygtig version af den model, som kun kunne fås i halogen, ved hjælp af LED-teknologi. LED-teknologi garanterer en lang levetid og er ikke følsom over for vibrationer, i modsætning til halogen. I kombination med huset af slagfast syntetisk materiale sammen med et hærdet og ridsefast syntetisk objektiv modstår denne nye forlygteenhed de hårdeste tests.

En ny funktion er den vandrette neon stribe med hvidt lys i midten af lampen. Dette fungerer som positionslys. Det sammen med spejloptikken og det klare glas giver lampen et moderne udseende. Det lyse blinklysmodul med 5 individuelle LED-chips passer godt ind i det samlede billede.

Forlygteenheden er godkendt til brug på offentlig vej og har mulighed for at blive fastgjort til bunden eller bagsiden af lampen. Lysets højde kan stadig justeres foran på lampen, efter at den er installeret.

Tilslutning er mulig via det lange kabel til en spænding mellem 10 og 30 volt. Et 6-polet Deutsch-stik er inkluderet til installationer, hvor det er nødvendigt.

betterstack-monitoring