72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

CRAWERs innovative Wi-Fi-aktiverede LED-lampe oplyser landbrugets fremtid

CRAWERs innovative Wi-Fi-aktiverede LED-lampe oplyser landbrugets fremtid

 

Ter Apel, 25. marts 2024 – I dag markerer afsløringen af et banebrydende fremskridt inden for landbrugsteknologi: afsløringen af den første Wi-Fi-aktiverede LED-lampe nogensinde fra CRAWER. Denne banebrydende lampe er indstillet til at revolutionere landbrugsdrift om natten og tilbyder hidtil usete niveauer af effektivitet, sikkerhed og tilslutningsmuligheder.

 

Den første LED-lampe, der blev tilføjet til CRAWER FieldRange-kollektionen, er CR-1022AF. En lampe, der sandsynligvis vil blive elsket af mange på grund af dens universelle monteringsmuligheder. Højdepunktet i denne innovation er dens Wi-Fi-kapacitet, som gør det muligt at fjernstyre lampen via en smartphone-app og sørger for, at du er tilsluttet overalt, når som helst.

 

De vigtigste funktioner i den Wi-Fi-aktiverede LED-lampe:

  • Automatisk Wi-Fi-detektor: Søger automatisk efter og registrer trådløse netværk, uanset hvor du er. Signalet fra den indbyggede router er så stærkt, at det forbinder til satellitter over hele kloden og du har derfor altid WIFI hvor du befinder dig.
  • FieldRange-forstærker: Forbedrer WiFi-netværkets dækningsområde og forbedrer signalstyrken. På denne måde forbliver du forbundet overalt, og du kan lytte til din yndlingsradiostation, rulle gennem sociale medier eller ringe til folk uden at miste signalet.
  • Sporingsenhed: Mist aldrig din traktor igen! FieldRange indeholder en GPS-sporingsenhed, der modtager signaler fra satellitter for at beregne dine traktorers nøjagtige position på jorden.
  • Nem tænd / sluk-knap: Har du lyst til at være afbrudt fra verden i nogen tid for at nyde landbruget? Sluk nemt for Wi-Fi med kontakten på siden af lampen. Eller gør det med CRAWER FieldRange smartphone-appen.
  • 10-30V kapacitet
  • Og meget mere!

 

CRAWER udtrykte begejstring for lanceringen: “Vores Wi-Fi-aktiverede LED-lampe er mere end bare et lys; Det er en smart løsning, der er designet til at opfylde moderne landmænds specifikke behov. Ved at forbedre synligheden og tilbyde fantastisk internetforbindelse, uanset hvor du er, forbedrer vi ikke kun sikkerheden og produktiviteten; Vi åbner også nye muligheder for præcisionslandbrug.”

 

Introduktionen af denne Wi-Fi-aktiverede LED-lampe er et bevis på CRAWERs engagement i innovation og dets dedikation til at støtte landbrugssamfundet med smarte, bæredygtige teknologier. Du kan nu forhåndsregistrere dig og være den første til at vide, hvornår CR-1022AF er tilgængelig via følgende link: https://mailchi.mp/agroled.dk/crawerfieldrange

 

 

Mere information følger meget snart.

betterstack-monitoring