72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

Hvor bruger man en LED bar?

En LED bar kan være en lille eller lang bar, der normalt huser et stort antal lysdioder. Disse lysdioder er delvis forudset af forskellige linser eller catoptrics, hvilket skaber en kombination af bredt fordelt lys og et langt skinnende lys. For eksempel sørger disse lys for, at du kan se hjorten, der kommer fra siden af vejen meget tidligere, men er også muligt at se forhindringer på vejen 500 meter foran dit køretøj. Normalt hedder fordelingen af lys af 40% bredt lys og 60% langt skinnende lys, men dette kan variere mellem de forskellige mærker af LED bar.

Ikke kun på biler, lastbiler eller traktorer bliver LED bar brugt, men også til hobby, offroad og på skibe bliver de mere og mere almindelige. LED bar er en enkel løsning til at skabe en masse lys.

Vision-Q og Northern Light

Agroled.dk tilbyder forskellige mærker af LED bar der hver passer til den lejlighed, der gælder for dig. Der er standard LED bars med billigere lysdioder og en standard huse på markedet, men der er også LED bar af en højere kvalitet, som dem fra mærkerne Vision-Q og Northern Light. Disse LED bar fra Vision-Q karakteriserer sig selv ved det moderne udseende, materialer af høj kvalitet og en E-mærkning. LED barerne fra Northern Light er kendt for den enorme mængde genereret lys og solid bygning. Northern Light gør også brug af et meget tungt hus, Osram lys teknik og specielle luftventiler for at forhindre kondens.

Hvor bruger man en LED bar?

Et ofte stillet spørgsmål er, om en LED bar også kan bruges på en dozer eller kran. En masse lys der ikke fylder så meget meget nyttigt. Når du anvender en LED bar skal huske på, at 60% af lysdioderne lyser langt væk, dette skaber en delvist oplyst plet på jorden. Når lyset er ujævnt fordelt kan det være meget vanskeligt at vurdere og se inde fra maskinen og LED baren kan derfor forårsage en forstyrrelse i arbejdskvaliteten. Når du flytter jorden er det bedre at bruge forskellige arbejdslamper med en stor lys vinkel, således at et stort område vil blive oplyst så meget som muligt.

Sørg for at tænke over tilpasningen på din nye LED bar, før du køber en. Hvor vil du placere LED baren henne på dit køretøj? Vi anbefaler vi at bruge måler op for at se, hvilken størrelse der passer bedst til dit køretøj. De største LED bar producerer mest lys, men er ikke altid bedst anvendelige for dig.

Vi ser at LED spotlights og LED bar bliver mere populære. De er hovedsageligt populære i rallysport / offroad, men de er også mere almindeligt anvendt på skibe, traktorer og lastbiler.

Forskel LED bar og spotlight

Mange tror, at et spotlight og en LED bar er det samme, men det er ikke tilfældet. Et spotlight er lavet til at lyse meget langt (som navnet siger). Udover spotlights er der også brede lys: disse er lavet til at lyse bredt op. En LED bar er faktisk en kombination af dem begge – ofte bruges 60% af de indbyggede LED’er til at lyse langt og de resterende 40% bruges til at lyse bredt.

For at give et eksempel: med den langt lysende del kan du se dyr gå på vejen fra en stor afstand. Med den brede lysende del kan du se dyr fra buskene, selv før de går på vejen. Kombinationen af et vidt- og bredt lys kan derfor være meget nyttigt og giver dig mere sikkerhed.

Har du stadig svært ved at finde den rigtige LED bar til dit køretøj, eller har du brug for hjælp til at finde de rigtige LED forlygter, LED baglygter eller måske LED markeringslys og positionslys til din grave- eller landbrugsmaskine? Kundeservicen hos Agroled.dk er klar til at hjælpe! Vi kan fortælle dig præcis, hvad der passer dig og dit køretøj bedst. Kontakt os via info@agroled.dk eller ring til os på 72177776.

betterstack-monitoring