72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

JÆREN LED-blitzbro

I februar 2021 lancerede vi vores nye brand JÆREN som er LED-blitzbroer i høj kvalitet.

Vi bestilte i første omgang kun 50 stk. hjem af hver størrelse, da vi ville se hvordan salget gik.

Vi indså dog hurtigt at vi var nødt til at bestille nogle flere hurtigst muligt, da salget gik over alt forventning og vi havde massiv efterspørgsels på dem. Vores lager blev derfor udsolgt på få uger.

JÆREN LED-blitzbro ’en produceres i øjeblikket i 3 forskellige størrelser – 760 mm, 1200 mm og 1420 mm

Alle størrelser har ECE-R10, ECE-R65 og SAE J845 klasse 1 certifikat og må derfor anvendes på vejen.

JÆREN er et bevis på at man sagtens kan få en blitzbro i god kvalitet uden at skulle ofre en formue på den. Vi ser hos vores konkurrenter at lignede produkter koster op imod 10-12.000 kr.

Blitz-broen her er især rigtig populær hos entreprenører der skal have advarselslys på deres firmabiler, da den som sagt er godkendt til brug på vejen. JÆREN har i alt 25 forskellige mønstre og for at skille sig yderligere ud er den produceret med en arbejdslys funktion. Arbejdslys funktionen virker til højre og venstre samt fremadrettet – eller bagudrettet alt afhængig af hvordan man vender den og hvad ens ønsker er.

Dette er super smart hvis man kører ud af en mørk sti om aftenen og skal bruge lidt mere lys, men endnu smartere hvis du skal læsse din Pickup med værktøj når det er mørkt eller læsse en minigraver på en trailer og mangler lys bagud fra bilen

LED-blitzbroen leveres med alt monterings materiale der er nødvendigt, samt et 4 meter kabel til strøm og et 4 meter kabel med en smart kontroller boks hvor alle funktionerne styres nemt. Du kan finde alle modeller af JÆREN LED-blitzbroer her 

Hvad siger reglerne?

For at en LED blitzbro er lovlig til brug på vejen, så skal den leve op til nogle krav og have en godkendelse. Nedefor her ses de krav og godkendelser der kræves:

  • Først og fremmest skal den afgive gult lys
  • Det gule lys skal være synligt fra alle sider og mindst 5 grader under vandret. Man kan også opfylde denne bestemmelse ved at forsyne køretøjet med flere advarselslygter men skal under alle omstændigheder være tilsluttet samme betjeningskontakt.
  • Lampen skal afgive mellem 60 og 240 blink i minuttet

LED blitzbroen skal desuden opfylde ét af følgende krav

  • Skal være godkendt af justitsministeriet (som tidligere var godkendelsesordningen)
  • Skal være godkendt og mærket i henhold til UNECE regulativ 65
  • Skal være godkendt af transportstyrelsen, Sverige (».Org«-mærket)
  • Skal være godkendt af Kraftfahrt-Bundesamt, Tyskland (».K«-mærket)
  • Eller opfylde de konstruktive bestemmelser i forhold til amerikansk standard SAE J595 af august 1983, SAE J845 af januar 1984 eller J1318 af april 1986 og være mærket tydeligt med “SAE”

Kilde: Retsinformation, BEK nr 1050 af 17/10/2019

Som der måske allerede ses, er vores JÆREN LED blitzbro udstyret med ECE-R65 og SAE J845 hvilket derfor gør den lovlig til brug på vejen

 

betterstack-monitoring