Produktsortiment

JÆREN LED-blitzbro

I februar i år lancerede vi vores nye brand JÆREN som er LED-blitzbroer i høj kvalitet.

Vi bestilte i første omgang kun 50 stk. hjem af hver størrelse, da vi ville se hvordan salget gik.

Vi indså dog hurtigt at vi var nødt til at bestille nogle flere hurtigst muligt, da salget gik over alt forventning og vi havde massiv efterspørgsels på dem. Vores lager blev derfor udsolgt på få uger.

JÆREN LED-blitzbro ’en produceres i øjeblikket i 3 forskellige størrelser – 760 mm, 1200 mm og 1420 mm

Alle størrelser har ECE-R10, ECE-R65 og SAE J845 klasse 1 certifikat og må derfor anvendes på vejen.

JÆREN er et bevis på at man sagtens kan få en blitzbro i god kvalitet uden at skulle ofre en formue på den. Vi ser hos vores konkurrenter at lignede produkter koster op imod 10-12.000 kr.

Blitz-broen her er især rigtig populær hos entreprenører der skal have advarselslys på deres firmabiler, da den som sagt er godkendt til brug på vejen. JÆREN har i alt 25 forskellige mønstre og for at skille sig yderligere ud er den produceret med en arbejdslys funktion. Arbejdslys funktionen virker til højre og venstre samt fremadrettet – eller bagudrettet alt afhængig af hvordan man vender den og hvad ens ønsker er.

Dette er super smart hvis man kører ud af en mørk sti om aftenen og skal bruge lidt mere lys, men endnu smartere hvis du skal læsse din Pickup med værktøj når det er mørkt eller læsse en minigraver på en trailer og mangler lys bagud fra bilen

LED-blitzbroen leveres med alt monterings materiale der er nødvendigt, samt et 4 meter kabel til strøm og et 4 meter kabel med en smart kontroller boks hvor alle funktionerne styres nemt. Du kan finde alle modeller af JÆREN LED-blitzbroer her