72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

Kundeinterview med glad sprøjtepilot

Hos AgroLED synes vi det er vigtigt regelmæssigt at være i kontakt med vores kunder. Dette hjælper os med bedre at imødekomme vores kunders behov og løbende forbedre vores service og produkter. I dag har vi et interview med Mads Ellebæk, som netop har monteret CRAWER sprøjtebelysning på hans sprøjte, så han er klar til 2023 sæsonen.

Først og fremmest, vil du fortælle hvem du er og hvilket landbrug du har?

Mit navn er Mads Ellebæk. Vi driver et landbrug på Vestfyn med 195 malkekøer og 250 ha jord. Landbruget drives konventionelt og med mange forskellige afgrøder. Her under majs, græs, korn, samt flere forskellige slags frøgræs og havefrø. Vi er tre mand plus lidt løst medhjælp og den daglige drift, hvor vi udfører hovedparten af markarbejdet selv.

Hvad var dine forventninger til sprøjtebelysningen?

Jeg havde en forhåbning om at kunne se en evt. stoppet dyse i mørke, jeg tænkte at det kunne næsten ikke passe det var muligt ”blot” med to blå CRAWER led lygter. Men jeg kan konkludere, at det faktisk er muligt. Hvilket jeg er meget imponeret af.

 

Se sættet her

 

Hvad var årsagen til at du ville have sprøjtebelysning på din sprøjte?

Med vores alsidige sædskifte kan det ofte være flere sprøjteopgaver som ideelt skal udføres samtidigt og da vi altid ønsker udelukkende at køre under optimale vejrforhold, ønskede vi at øge muligheden for, at udføre optimalt sprøjtearbejde i de mørke timer. Her synes vi at Agroled´s blå CRAWER led belysning var et rigtigt fornuftigt produkt.

Hvordan var de at montere?

Hvis der blot er ført strøm frem, er monteringen på undersiden af sprøjtebommen utroligt enkelt, der skal kun bores et hul, til en bolt pr lygte og ledningen kan samles enten med traditionelle kabelsko eller med det medfølgende stik.

Højre sprøjteside

Hvilke erfaringer har du gjort dig med sprøjtebelysningen?

Jeg har monteret det her forud for sæsonstart 2023 og har kørt med det en enkelt gang. Jeg vil ud fra dette sige, at jeg har erfaret, at der er lys nok på selve sprøjten. Hvis sprøjten alligevel har almindelige arbejdslamper, som vores har, skal de ikke pege på bommen, da det forstyrrer de blå CRAWER lygter lidt. De blå lygter er nok!

De almindelige arbejdslamper skal i stedet pege lidt fremad, så man kan se markhegn og forhindringer i marken.

Gør sprøjtebelysningen dit arbejde lettere?

Ja det gør de. Jeg syntes, noget af det værste ved at sprøjte i mørke er tvivlen/frygten, for at man måske kører rundt med en stoppet dyse, den frygt er blevet væsentligt mindre nu. Så derfor kan jeg bestemt sige arbejdet er blevet lettere.

Er du blevet positivt eller negativt overrasket over sprøjtebelysningen?

Positivt ganske enkelt. Jeg havde ikke troet, at kun to lygter kunne give så meget lys.

Vil du anbefale sprøjtebelysningen til andre?

Ja jeg var selv en smule skeptisk, men ud fra mine erfaringer, som dog stadigt er lidt få, kan det varmt anbefales.

CRAWER sprøjtebelysning

betterstack-monitoring