72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

LED belysning til biler

LED-belysning til biler er stigende! På grund af de mange fordele, beslutter mange mennesker at udstyre deres bil med LED-belysning. Ud over den høje lyseffekt er LED-forlygterne også meget bæredygtige. Disse forlygter er ekstremt økonomisk i brug og giver en væsentligt længere levetid end traditionelle (ikke-LED) forlygter.

Hvis du har købt din LED-belysning hos AgroLED, kan du nemt installere den selv. Du vil bemærke, at vejbanen er meget bedre oplyst. Desuden vil dit batteri forbruge langt mindre energi til belysning. Led forlygter til biler er en hel del mere økonomisk og bæredygtig end traditionelle halogen forlygter.  Det betyder LED holder meget længere og er i sidste ende endnu billigere. Sørg for at vælge den rigtige LED-belysning til din bil!

Alle fordelene ved bil LED belysning

 • 200% højere lyseffekt end halogen
  Vores LED-forlygter har et indbygget High Flux LED-modul, med et resultat som leverer op til 200% mere lys end konventionelle halogen forlygter.
 • 30000 timers levetid
  Til sammenligning: Traditionelle halogenforlygter giver ca. en levetid på ca. 1.000 timer.
 • Bruger betydeligt mindre energi til at gløde
  Dette sikrer, at batteriet skal levere meget mindre energi, for at lysene holdes i drift.
 • Hvidere lys giver bedre synlighed og reducerer træthed
  Så LED-belysning på bilen øger trafiksikkerheden.
 • Ingen blændende effekt på af andre trafikanter
  Vores LED-belysning til biler har bedre lysspredning, som spredes over forskellige kilder.
 • Mindre forbrugsstoffer
  Fordi lamperne er mindre tilbøjelige til skader på grund af vibrationer og brug.
 • Konstant strøm
  Der er ingen flimrende effekt (f.eks. ved start af motoren).

Ulemper ved LED-belysning til biler

Ud over de endeløse fordele ved LED-sæt til biler, er der naturligvis også et par ulemper.

 • Anskaffelsesomkostningerne er højere end for gammeldags halogenlamper (men det betaler sig i form af en længere levetid og højere bæredygtighed).
 • Nogle biler er ikke designet til LED, hvilket kan forårsage interferens (selvfølgelig er der en løsning ved hjælp af en speciel modstand eller en digital dekoder
 • Nogle biler giver ikke plads nok til til H7 Led eller H4 Led pærer.
 • På grund af de lidt større dimensioner, kan de ikke monteres i hver bil.

Forskellige typer af LED bil forlygter

Der er et LED alternativ til ethvert lys på bilen! Ud over forlygter, er der også andre LED-lys til biler: blinkende lys, tågelygter, baglygter og så videre.

På AgroLED, har vi dem alle på lager. Til udskiftning af bil forlygter tilbyder vi følgende sæt:

Plug-and-play!

De LED-kits, vi tilbyder, er alle plug-and-play stand. Det betyder, at du kan installere LED-forlygterne inden for få minutter. Udskiftningen af lamperne er i princippet ikke anderledes end at skifte en traditionel pære. Hvad du skal være opmærksom på er, at LED-lampen har brug for lidt mere plads på grund af sin afkøling. Derfor skal du altid kontrollere, om dette rum også er til stede, før du begynder at samle. Det eneste problem, der kan opstå, er, at din bil ikke genkender de nye lamper. I mange tilfælde rapporterer computeren, at en lampe er gået i stykker på grund af “lave strømforbrug”.

Hvis du oplever dette problem, kan du bruge en såkaldt (CanBus modstand). Denne modstand simulerer udnyttelsen af den oprindelige belysning. Vær forsigtig under monteringen. Denne modstand bliver varm, når den er i brug.  Derfor er det vigtigt at montere modstanden på en sådan måde, at ingen andre dele kan blive beskadiget ved kontakt med den

Ud over den netop nævnte modstand har vi også særlige digitale dekodere. Disse er designet til at løse disse CanBus fejl.  Digitale dekodere kan findes her.

LED kørelys til biler

Takket være deres utallige fordele, LED forlygter er standard i næsten alle moderne biler.  Biler, der kom på markedet efter 2011, skal alle være udstyret med kørelys i henhold til EU-reglerne. Med nogle få undtagelser er dette lys næsten altid LED-belysning.

Kørelys bruges til bedre synlighed i vejtrafikken. Især i dårligt vejr og/eller skiftende lysforhold (f.eks. i skoven). Fordi du kan se en bil med kørelys nærmer sig tidligt og modkørende trafik har mere tid til at reagere. Dette forbedrer sikkerheden og reducerer antallet af ulykker.

Hvis du ønsker at installere kørelys i din bil, er du nødt til at følge et par regler. For det første skal det monteres på forsiden af bilen. Lyset skal være fremadvendt. Og præcis 2 separate enheder skal installeres (andet er ikke tilladt). LED’erne skal lyse hvidt. De skal monteres mellem 25 cm og 150 cm over vejbanen.  Afstanden fra siderne må ikke overstige 40 cm. Mens afstanden mellem lysene skal være mindst 60cm. Desuden skal kørelyset slukkes, så snart positionslyset eller nærlyset tændes.

Halogen vs LED-belysning til biler

 • LED-lamper har et lavere strømforbrug end halogenlygter.
 • LED er mere effektiv og bæredygtig end halogen.
 • Mere end 30 gange den levetid. Så du har LED-belysning til biler i meget længere tid.
 • Meget højere lyseffekt: Halogen har 1500 – 2000 lumen, mens vores LED-forlygter til biler har hele 3200 lumen.
 • Hvidere og mere ægte farver. Halogenlamper har omkring 3800K og LED lamper 6000K.

Xenon vs LED-belysning til biler

 • Xenon kræver en længere starttid end LED-belysning.
 • Installationen af xenon er ofte mere besværlig end LED armaturer. Det betyder, at der ofte skal lægges boring og kabler.
 • LED giver en længere levetid end xenon lamper.
 • En LED-lampe bevarer sin lyseffekt længere end en tilsvarende xenonlampe.
 • Lyset af xenon lamper spredes meget mere.

 

betterstack-monitoring