72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

Ny LED forlygte til Fendt. ENESTE I VERDEN

Vi er stolt af at kunne præsentere dette sæt LED-forlygter af CR-3020 som der passer på mange af de ældre Fendt Vario modeller. Vi er endnu mere stolte over at kunne sige, at vi er den første i verden der har fået sådan en type forlygte i vores sortiment!

Under udviklingen af denne forlygte, blev der lagt vægt på at forlygten ikke skal se alt for “moderne” ud, som man kender det for nogle andre typer LED-arbejdslamper. Vi mener ikke at det klær’ en ældre traktor at man ændre alt for meget på det oprindelige look og derfor vil denne forlygte passe godt ind i den kontekst. 

LED forlygten er dog udstyret med en ring som går rundt om forlygten som bruges til positionslys, det vil give et look af “angel eyes”
Udover at LED-forlygten bibeholder det originale look, så er den også (som alt andet fra CRAWER) Plug & Play og støjer ikke i radioen. 

CR-3020 positionslys

CRAWER forlygten passer til mange ældre Fendt modeller

Da der stadig kører mange af de ældre Fendt Vario modeller ude i det Danske land, har der været stor efterspørgsel og interesse fra kunder i at få produceret sådan en type forlygte. Vi får hos Agroled.dk tit produceret LED belysning til nogle af de nyere maskiner på markedet, men vi har dog stadig stor fokus på at kunne forsyne vores kunder som har nogle list ældre maskiner.

Denne forlygte passer Plug & Play i disse forskellige traktorer:

  • Fendt 400
  • Fendt 700 (com 1-3)
  • Fendt 800
  • Fendt 900 (com 2)

Her påmonteret 2 stk. Det originale look bevares

Bedre sikkerhed med LED teknologi

Du har måske allerede bemærket det, at det kan være svært at se når man kører i de mørke timer med den originale halogen belysning.

Halogen pærer bliver utrolig varme, hvilket med tiden bliver et problem for parabolen i lygten, den begynder simpelthen at blive slidt hvilket medfører at pærens lys ikke bliver reflekteret ordenligt. Som følge af dette bliver udsigtsforholdene dårligere og man skal til tider udskifte parabolen.
Dette problem får du ikke ved LED belysning. LED’erne i enheden er ufattelig energibesparende og bruger det meste af energien på at producere lys og ikke varme. Derved opnår man en langt bedre belysning og man skal ikke tænke på at skifte sine LED forlygter eller LED arbejdslamper igen, da det er ganske normalt at LED belysning kan holde i over 30.000 timer. Det er langt mere end hvad de fleste traktorer når at køre i hele dens levetid.

Denne LED-forlygte leverer en lysstrøm når man kører med nærlys på 1200 lumen og når man bruger fjernlyset leverer den en lysstrøm på hele 1732 lumen, dette bliver naturligvis fordoblet når man benytter to stk. Alt dette er med til at sikre at du har minimum 300 meter oplyst når du benytter fjernlyset.

Billedet her viser nærlyset tændt

Den nye CRAWER LED-forlygte kan bruges i kombination med andre lamper

Det kan være en stor fordel at udstyre sin traktor med en fuld LED belysning når man allerede er i gang. Arbejdet er forholdsvist nemt at udføre og en billig måde at opdatere sin traktor på. Vi hører desuden også at det er nemmere for vores kunder at sælge deres traktor igen, når der er en fuld LED pakke på – og endnu nemmere når lygterne ligner de originale.

På en traktor som denne, kan man med fordel tilkøbe 2 stk CRW5402 til nær- og fjernlys indbygget i taget foran så der er mulighed for at flytte kørelyset op i taget, hvis man f.eks kører med sneplov om vinteren og forlygterne i motorhjelmen derfor er dækket. Derudover kan man købe 2 stk CRW4402 til de indbyggede arbejdslamper i taget foran. Disse to forskellige lygter ligner stort set hinanden på en prik – ligesom de gør originalt.
Til at udstyre skærme og indstigningsbøjler kan man bruge 4 stk CR-1022 til denne formål, som er kvadratiske LED-arbejdslamper, som sammenlignes med Hella Ultra Beam, som i øvrigt er dem der sidder på standard og derfor passer stik og beslag Plug & Play.
Til taget bagpå skal der benyttes 2 stk CR-1006