Ønsker du at udstyre din Fendt med LED i taget? Pakken består af både to arbejdslamper og to lamper med nær/fjernlys til indbygning
Vi bruger cookies til at forbedre brugen af hjemmesiden og for at give brugerne den bedst mulige service. Klik her for mere information. Ok, tak!

H1 / H3 digital LED-forlygte dekoder Can – bus modstand SÆT

159,95 DKK

På lager

Problemer med H3-pærer og LED-forlygter? Så er du på det rigtige sted på AgroLED, en LED Can-Bus-modstand kan hjælpe: Can-Bus-modstand mod fejlmeddelelser for “defekte” H3-lamper i bordcomputeren / CAN-bussen.

Leveringstid: 2-4 Arbejdsdage

SKU: CANBDEC001 Categories: , GTIN: 6013704210235

H1 / H3 digital LED forlygter dekoder Can – bus modstand SÆT

Canbus modstand kan hjælpe mod fejlmeddelelser med LED lys. Nogle gange forårsager eftermontering af LED lys problemer, ved at installere disse modstande kan problemet løses billigt og hurtigt. Denne H1 / H3 dekoder forhindrer fejlmeddelelser fra “defekte” lamper i den indbyggede computer / CAN-bus. Du kan bruge denne Can-Bus-modstand ikke kun med H1 / H3 Led-forlygter fra AgroLED.dk, men også med H1 / H3 Led-pærer. Modstanden er plug and play og kan let monteres eller fjernes igen uden særlig indsats. Modstanden er forbundet mellem lampens positive og negative poler.

Leder du efter H3 LED pærer? Intet problem Klik her for H3 LED pærer

 

Anmeldelser

5 Sterne 0 0 %
4 Sterne 0 0 %
3 Sterne 0 0 %
2 Sterne 0 0 %
1 Stjerne 0 0 %

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser

Vær den første til at gennemgå “H1 / H3 digital LED-forlygte dekoder Can – bus modstand SÆT”

    H1 / H3 digital LED-forlygte dekoder Can - bus modstand SÆT

    159,95 DKK

    Tilføj til kurv