72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

Plug & Play tilslutning på næsten alle mærker og modeller

Hos Agroled er en af vores største missioner at konverteringen til LED belysning skal være nemt. Vi stiler os efter at det skal tage under 5 minutter at skifte hver enhed. Dette bliver der lagt stor vægt på under udviklingen af de forskellige LED arbejdslamper og forlygte enheder. 

Hvad er Plug & Play?

Plug & Play er som ordet måske antyder, at man tager den gamle enhed ud og erstatter den én til én med en LED lampe i stedet. Den største fordel her er at det er noget at man selv hurtigt kan gøre det hurtigt og nemt. Derved kan man spare en del penge på at få sin mekaniker til at udføre arbejdet. Alle vores arbejdslamper matcher cirka den samme mængde Watt som de originale, det gør at der ikke opstår nogle problemer i Canbus. Selvom Watt niveauet er cirka det samme, så giver LED belysning meget mere lys da de bruger meget mere energi på at producere lys i forhold til at producere varme.

Arbejdslampe i taget på Fendt S4 udskiftet til LED

 

En anden stor fordel ved Plug & Play hos Agroled, er at alle lamperne ligner de originale og man ændre derfor ikke på det oprindelige udsende.

Monteret CR-1019 i taget på en Fendt S4

 

Alle CRAWER arbejdslamper passer i samme dimension som de originale og har desuden samme stik som de originale. Dette gør at man slipper for at skulle forbinde kabler selv, det sikre også en hurtig, flot og vandtæt forbindelse.

Neden for ses en video med montering af LED arbejdslamper Plug & Play på en Fendt 720 S4

 

betterstack-monitoring