72177776
info@agroled.dk
Produktsortiment
LED Guide

Interview med en af vores første kunder: Rune Sørensen

 

Hos AgroLED synes vi det er vigtigt regelmæssigt at være i kontakt med vores kunder. Dette hjælper os med bedre at imødekomme vores kunders behov og løbende forbedre vores service og produkter. I dag har vi et interview med Rune Sørensen. Han er en af vores første kunder og har allerede prøvet forskellige produkter fra os. Rune Sørensen driver sammen med sin far Kullerupgård, som er et konventionelt  landbrug, på 490 ha. I sædskiftet dyrker han hvede, vårbyg, raps, spinat og hestebønner. Ejendommen er beliggende ved Nyborg på Fyn

Først og fremmest, på hvilke maskiner har du monteret LED arbejdslamper fra Agroled.dk og hvad bruger du maskinerne til?

Vi har monteret LED arbejdslamper fra Agroled.dk på vores Fendt 722 SCR. Traktoren bruges til stort set alle opgaver i marken. Hovedsageligt sprøjtning, såning og spredning af gødning. Men den bruges også til lettere harvning, kornkørsel, brakpudsning, gyllerøring mm.

Hvad er grunden til du har udskiftet dine originale halogen arbejdslamper?

Vi fik udskiftet de gammeldags lamper for at få bedre arbejdslys, særligt ved sprøjtning og såning.

 

Hvilke arbejdslamper har du monteret?

Vi har påmonteret CR-1021 i taget bagpå, på bagskærmene samt på indstigningsbøjlerne, i alt 8 stk. Derudover har vi monteret CR-1019 i taget foran, samt de to ude i motorhjelmen, i alt 6 stk.

 

Hvordan gik monteringen?

Monteringen gik rigtig fint, da de fleste stik passede direkte ind i de nye LED lamper. Dem i taget bagpå skulle dog lige have monteret et stik, da der ikke sidder noget stik på den eksisterende ledning. Agroled.dk må kende til det problem, da der i pakken til alle CR-1021 var et stik til dette formål. Alle 14 lamper var udskiftet på ca. 1 time. Alt i alt en let montering, som man snildt kan klare på egen hånd.

 

 

Hvad synes du om slutresultatet?

Slutresultatet er yderst tilfredsstillende! LED-lamperne har samme design som de originale gammeldags lamper, så traktorens look er intakt. Lygterne virker upåklageligt, og de bidrager til et bedre arbejdsmiljø for traktorføreren, i form af et rigtig godt arbejdslys. Hegn og træer ses tydeligt om natten, selv med en arbejdsbredde på 36 meter. Derudover er det en stor fordel at de LED lygterne ikke går ind og forstyrrer i radioen.

 

 

Har du været i kontakt med vores kundeservice og hvor tilfreds har du været med dem?

Kundeservicen giver hurtig og præcis respons, hvilket er meget tilfredsstillende.

Vil du anbefale Agroled.dk til andre? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Jeg har allerede anbefalet Agroled.dk til flere landmænd i mit netværk. Når først man har prøvet at køre med fuld LED-pakke på traktoren, så er det det eneste der bliver købt fremover.

 Vi har i øvrigt hos Agroled.dk fået udarbejdet en flot video af traktoren hos Rune Sørensen. Det ses her tydeligt hvordan LED belysningen kommer til sin ret i de mørke timer. 

betterstack-monitoring